Een kort verslag van mijn week op Mallorca met René, Helga en Marianne.

Na aankomst op het vliegveld Palma waar René en Helga ons stonden op te wachten, begon een week die je wel een feest kan noemen. Ik heb zoveel indrukken opgedaan,dat ik eigenlijk niet weet wat ik allemaal moet schrijven. Het weer was deze week optimaal. Dat was boffen. Marianne en ik zijn zo ontzettend verwend met alles. Marianne zei op een gegeven moment, ik krijg hier echt het Rick Felderhof gevoel. Ik zei, Marianne je had het niet mooier kunnen zeggen. De sfeer was geweldig en met alle karweitjes vormden we echt een team, zonder instructies, het ging allemaal vanzelf. Het was voor mij zo heerlijk om met drie van mijn kinderen een week alles samen te beleven. Wel heel jammer dat Joris er niet bij was. Bij deze, Joris bedankt dat ik Marianne een week van je mocht lenen.

Ik noem gewoon een rijtje dingen op waarvan ik zo heb genoten. Het blauwe water van de Middellandse zee, het groene water in de baaien, de rotsen langs de kust, de prachtige vissen in het water met het snorkelen, de heerlijke hapjes die René en Helga steeds weer voor ons maakten, het uit eten gaan enz. enz.. En vooral niet te vergeten, de rust van het water, de stilte.

Met heel veel indrukken vliegen wij vanavond weer naar huis. We beseffen heel goed dat het nu wel een tijd zal duren voor we elkaar weer zullen zien. We gaan naar huis met een rugzak vol, vol mooie herinneringen waarop we een tijd kunnen teren. In deze week heb ik nog weer beter gezien hoe René en Helga nu leven op de boot maar ook hoe mateloos ze genieten van alles. Voor mij is het vandaag een spectaculaire dag, echt ter zee, ter land en in de lucht. Zonder mijn reislustige René en Helga had ik deze mooie week nooit meegemaakt.

René en Helga, met woorden weet ik eigenlijk niet hoe ik jullie moet bedanken voor alles en met het woord alles bedoel ik ook alles. Met een groot gevoel van warmte neem ik straks afscheid van jullie op het vliegveld. In gedachten, per mail en telefoon vaar ik overal met jullie mee. Ik wens jullie een behouden vaart waar jullie ook zijn of komen. Geniet van alles, en van iedere dag.

Een dikke pakkerd en heel veel liefs van mamma Jopie